Superfoods - Kp superfoods frn tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Superfoods

Superfoods är samlingsnamnet på alla livsmedel, råvaror och kosttillskott som boostar ditt välmående! Några av våra mest välkända superfoods är bär, frukt, grönsaker och alger. Samtliga av dessa kan du köpa såväl färskt som torkat, eller pulvriserat om du föredrar det! Superfoods har optimala näringsmässiga ämne och kan förbättra din hälsa på mer än ett sätt. Bara genom att tillsätta lite superfoods i din morgonsmoothie eller kvällsgröt kan du främja din hälsa och känna dig både friskare och piggare! Köp dina superfoods hos oss på Tillskottsbolaget!

Fairing Daily Greens, 250 g
25
Daily Greens från Fairing Sports Nutrition är en noga utvald sammansättning av gr&#...
172 kr (229 kr)
Fairing Super Daily Reds, 250 g
25
Fairings Daily Reds är ett kalorisnålt reds - tillskott i serien Green Line som inneh...
172 kr (229 kr)
Kp!
Info
Trained By JP Veggie-Might, 30 serv.
Veggie-Might är en komplett 3 i 1 produkt, något som gör den både effektiv, en...
299 kr
Pureness MCT-olja, 500 ml
Pureness MCT-olja 250 ml är en högkvalitativ fraktionerad kokosolja med medellånga ...
159 kr
Kp!
Info
Redcon1 GI Juice, 450 g
20
Frukt, grönsaker och matsmältningsenzymer - något som de allra flesta har brist p&#...
399 kr (499 kr)
Aware Nutrition Greens, 250 g
Känner du att du inte får i dig tillräckligt med frukt & grönt? Eller vill...
229 kr
Supplement Needs Greens+, 30 serv.
Supplements Needs Greens+ är troligtvis marknadens absolut mest väldoserade "greens-blan...
429 kr
Glaxon Super Greens, 30 serv.
Super Greens är ett kosttillskott från Glaxon. En genomtänkt greens-blandning som &...
399 kr
Supplement Needs Liposomal Curcumin with Resveratrol, 180 ml
Kurkumin och resveratrol är två riktigt kratfulla antioxidanter som gör dig absolut...
599 kr
Kp!
Info
Lohilo Matcha House Latte Mix, 250 g
Tillsammans med Hanna Friberg har LOHILO skapat den kanske bästa latte-mixen världen n&#...
249 kr
Kp!
Info
Supplement Needs Curcumin with Black Pepper Extract, 60 caps
Denna produkt innehåller de finaste råvarorna av kurkumin och svartpepparextrakt. Dessa ...
399 kr


Köp Superfoods hos Tillskottsbolaget


Vad är superfoods?

Superfoods är ett engelskt samlingsnamn på livsmedel och kosttillskott som på ett eller annat sätt utmärkt sig för att vara fördelaktiga för vår hälsa. De kan göra oss såväl piggare som friskade. På svenska är det även kallat för supermat. Superfoods har ofta optimala näringsmässiga värden och är ofta livsmedel eller råvaror från växtriket. Till exempel klassas ofta olika bärsorter, grönsaker, rotfrukter och frukter som superfoods, detta få de innehåller mycket vitaminer och antioxidanter. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flertalet olika blandningar innehållandes just diverse olika bär och grönsaker.

 

Vad innehåller superfoods?

Som tidigare nämnt är superfoods livsmedel, råvaror och kosttillskott som har optimala näringsmässiga värden. De är proppfulla med såväl vitaminer och mineraler som antioxidanter, fibrer och omega-3. Alla dessa näringsämnen kan på ett eller flera sätt bidra till att förbättra vår hälsa.

 Superfoods kan både vara färska eller torkade råvaror så som bär eller nötter till exempel. Men de kan även vara kosttillskott beståendes av till exempel grönsaker och eller alger och örter, torkade och pulveriserade.

Superfood i form av bär och frukt

Bär är ett av de kanske absolut mest välkända superfoodsen på marknaden. Många olika typer av bär klassas som superfoods, ett av de är blåbär. Blåbär innehåller mycket vitaminer, men även fibrer och viktiga antioxidanter. De finns att köpa både färska och torkade, men även pulveriserade i form av ett pulver du kan blanda ner i exempelvis smoothies, gröt eller liknande. Utöver blåbär innehåller även bär så som hallon, jordgubbar, gojibär, vinbär och acaibär flera viktiga näringsämnen som gör att de klassas som superfoods! Fairing har ett kosttillskott i deras Green Line serie som innehåller samtliga ovannämnda bär, plus flertaket frukter och rotfrukter så som papaya och guava men även morot och rödbeta. Fairing Daily Reds ger dig nyttigheter från växtriket på ett smidigt och välsmakande sätt. Du blandar enkelt ner pulvret i din smoothie eller ett glas med vatten, blandar och dricker. Du hittar Fairing Daily Reds HÄR.

 

Superfood i form av grönsaker, alger och örter

Grönsaker, alger och örter är alla kända för att innehålla många olika vitaminer och mineraler men även antioxidanter och fibrer. Genom att få i dig flertaket olika exempelvis grönsaker varje dag kan du se till att du får i dig alla vitaminer och antioxidanter du behöver för att må bra. Men precis som med bären finns det givetvis alternativ som gör det enklare för dig att få i dig dessa superfoods. Till exempel Fairing som har en produkt vid namn Daily Greens. Daily Greens är ett kosttillskott som innehåller utvalda frukter, grönsaker, blad, alger och örter som alla bidrar till en god hälsa. Tack vare denna produkt kan du på ett väldigt enkelt sätt säkerställa ditt intag av grönsaker och frukt, varje dag. Du blandar enkelt ner två skopor i din smoothie eller ett glas med vatten och på en minut har du fått i dig en rad med superfoods, utan större ansträngning! Du hittar Fairing Super Daily Greens HÄR.

 

Även Pureness har en så kallad grönpulverblandning som innehåller en rad näringsrika grönpulver från de absolut renaste källorna. De består bland annat av vetegräs, korngräs, chlorella och spirulina, men även spenat, pepparmynta och nässla. Du hittar Pureness Premium Grönpulverblandning HÄR.

Köp nu. Betala senare med Klarna.