Köp Swedish Supplements Crevolution Watts Up, 150 caps hos | Ti
Swedish Supplements Crevolution Watts Up, 150 caps i gruppen Kosttillskott / Kreatin / Kreatinblandningar hos Tillskottsbolaget (SS78543)
Swedish Supplements Crevolution Watts Up, 150 caps

Swedish Supplements Crevolution Watts Up, 150 caps

Artnr: SS78543
Kreatin är kanske det mest välstuderade ämne vi har som är positivt för styrka och explosivitet vid muskelansträngning.
349 kr / 199 kr
Betyg på Swedish Supplements Crevolution Watts Up, 150 caps i gruppen Kosttillskott / Kreatin / Kreatinblandningar hos Tillskottsbolaget
Antal: 

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillfälligt slut

  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!

Produktinformation

Kreatinet finns naturligt i rött kött och lingon och det tillför den energi som kroppen behöver för snabb och explosiv muskelaktivitet. Enligt EFSA (European Food Safty Authority) kan ett intag av 3 gram kreatin ”öka den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning”.

Kreatin har visat sig delvis bli förstört vid kontakt med magens sura miljö. Kreatinets förmåga att lösa sig i vatten har också varit föremål för diskussion. Vissa användare har rapporterat att de känt sig uppblåsta i magen samt bundit vatten på ett oönskat sätt därför har genom tiderna olika varianter på kreatin tillskott presenterats och nu är det dags för den fösta buffrade kreatin blandningen som även har ett delayed release system. Crevolution från Swedish Supplements har en unik buffringsformulan ”alkaline system” som effektivt skyddar de verksamma ingredienserna tills de kan tas upp i blodet.

Crevolution Magnum kommer bekvämt förpackad i de högdoserade sk Magnum kapslarna som ger upp till 1,2g verksam substans per kapsel

Crevolution Magnum innehåller två kreatinformer  – kreatinmalat sedan kreatin pyruvat

Kreatinmalat består av tre kreatinmolekyler och en äppelsyramolekyl. Tillsammans bildar de trikreatin malat. Denna form kan fungera bättre än kreatin monohydrat vid avsaknad av kolhydrater som ofta är fallet under diet. Äppelsyran hjälper till att återanvända mjölksyran och pyruvat i citronsyracykeln varpå mer långvarig energi bildas.

Kreatinpyruvat består av kreatin där man istället för kristalliserat vatten (monohydrat) stabiliserat kreatinet med pyruvat. Denna form tillverkas enligt läkemedelsstandard av ett fåtal råvarutillverkare i världen och ger ett stabilt kreatin med en fettförbrännande egenskap eftersom pyruvat ingår i Crebs cykel och där hjälper till med fettoxidering

I kreatinformulan finner vi ett tredje ämne, Cretinol o fosfat (COP) är mycket likt kreatin i sin kemiska struktur men verkar inte på samma sätt. Både kreatin monohydrat och COP har en guanidingrupp men istället för en carboxylgrupp som kreatinet har finner men en hydroxylgrupp hos COP som hindrar den från att bli omvandlad till inaktivt kreatinin, därför är den stabil i lösning. COP fungerar som en buffer intracellulär nivå vilket hjälper dig att fortsätta att träna trots att pH’t i muskelcellerna sjunker.

Crevolution Magnum erbjuder dessutom en formula som hjälper kroppen absorbera mer av produkten. Alfa liponsyra tillsammans med Cinnulin och druvkärns extrakt kan öka insulinkänsligheten vilket positivt påverkar kroppens upptagningsförmåga. Druvkärnsextrakt har även en antioxidativ effekt och hämmar inflammationer och verkar skyddande på njurarna.

Crevolution är mycket mer än bara kapslat kreatin! Det innehåller den högintressanta substansen WattsUp – en citrusbioflavonoid som har förmågan att effektivisera musklernas kraftstationer (mitokondrierna) i deras arbete och därmed ge mer kraft av samma mängd tillfört syre och näring. Produkten har även en buffring inuti bestående av natrium och kalium bikarbonat. Dessa båda ämnen hjälper till att neutralisera syra så att kreatinet kan bevaras stabilt för bästa upptag.

Crevolution system    5000mg
Kreatin-Malat
Kreatinol-o-fosfat
kreatin pyruvat
Ab-Zorb system         1000mg
R-ALA
Druvkärnextrakt (95% OPC)
Cinnulin PF®
Watts Up®                  500mg
PH Buffering System  500mg
Natrium bikarbonat (varav natrium 68mg)
Kalium Bikarbonat (varav kalium 97mg)

Kundomdömen

Se fler varor

Swedish Supplements Beta-Alanine, 120 caps
En av de mest uppskattade PWO-substanserna, i renodlad och lättdoserad kapselform!
249 kr
Swedish Supplements EAA Engine, 450 g
33
Extremt välsmakande EAA från Swedish Supplements!
199 kr 299 kr
Swedish Supplements Beta Caroten, 60 caps
30
Beta Caroten bidrar till en snabbare och jämnare solbränna som varar längre.
119 kr 169 kr
Swedish Supplements Crazy 8 T-Shirt
Snygg t-shirt från Swedish Supplements med Crazy 8-motiv!
149 kr
Swedish Supplements Immuno, 400 g (Lemonade)
33
Ge ditt immunförsvar en riktig boost!
249 kr 369 kr
Swedish Supplements Hitman, 500 g
24
Hitman “kill the gym” från Swedish Supplements NEXT LEVEL line by Christoffer Nob...
279 kr 369 kr

Köp nu. Betala senare med Klarna.