Kalorisnåla såser och toppings - Köp från Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!

Kalorisnåla såser och toppings

Några av de populäraste produkterna inom livsmedel är dressingar, såser och toppings, ofta utan såväl socker, fett och kalorier! Med kalorisnåla såser och toppings kan du unna dig, när som helst, utan att behöva tänka på kalorierna. Går du på en strikt diet kan kalorisnåla såser rädda dina annars kanske ganska torra och ensidiga matlådor. Toppa med en sås med smak av curry på kycklingen till exempel, eller varför inte lite sirap med smak av jordgubb på proteinpannkakorna? Valmöjligheterna och användningsområdena är oändliga. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flera olika kalorisnåla såser och toppings!


Köp kalorisnåla såser hos Tillskottsbolaget

Kalorisnåla såser

Vill du äta en ren, hälsosam och kalorisnål kost, men fortfarande kunna njuta av maten? Då är en kalorisnål sås perfekt för dig. Med en sås innehållandes oerhört begränsat med kalorier, ibland så lite som 18 kcal per 100 gram, kan du trots strikt diet få till en riktigt god måltid som är allt annat än torr och smaklös. Till exempel kan du addera en klick kalorisnål majonäs, lite kalorisnål currysås eller varför inte en 1000 island dressing med närmare noll kalorier?

 

Ett av de absolut populäraste varumärkena när det kommer till kalorisnåla såser är Selander Chef. Selander Chef är ett märke som blivit kända för sin breda serie livsmedel som alla har extra lågt kaloriinnehåll och ofta är såväl fett- som sockerfria! I sortimentet hittar du bland annat salladsdressingar, grillsåser och efterrättssåser. Ett självklart val för den hälsomedvetne, och inte minst för dig på diet. Du hittar Slender Chefs såser HÄR.

 

Kalorisnål sirap

Är du svag för pannkakor men vill försöka dra ner något på kaloriintaget? Då bör du testa en kalorisnål sirap från exempelvis Walden Farms. Walden Farms har sedan 1970-talet haft som mål att ta fram nyttig specialmat som hjälper människor att kontrollera sitt intag av kalorier, fett, socker och gluten. De erbjuder flertalet olika smaker av deras sirap, och alla smakar fantastiskt! Du hittar Walden Farms sirap HÄR.

 

En sirap är perfekt att exempelvis ha på pannkakorna, såväl till vardags som på helgen! Men de fungerar även utmärkt att addera i smoothies för extra sötma och smak, eller varför inte på glassen en varm sommardag? Bara genom att byta ut en så enkel sak som en sirap kan du spara flera hundra kalorier, kalorier som kan göra stor skillnad för en viktnedgång.

 

Kalorisnåla toppings

Förutom massvis av kalorisnåla såser och siraps finns det även flera olika toppings som är såväl kalorisnåla som proteinrika! Ett perfekt livsmedel för dig som lever en aktiv livsstil, vill äta hälsosamt och exempelvis har som mål att bygga muskler eller tona kroppen, men trots det fortfarande vill kunna njuta va det goda. En topping kan du exempelvis ha på din gröt, dina pannkakor, din milkshake, kvarg eller frukt. Gemensamt för de allra flesta toppings är att de ofta är utan tillsatt socker, innehåller minimalt med kalorier och fett, och ofta har ett högre proteininnehåll än ”vanliga” toppings.

 

Varför bör jag välja kalorisnåla såser och toppings?

En hälsosam och sund livsstil samt kosthållning mår vi alla bra av. Hur man definierar en hälsosam livsstil är individuellt, men att äta rätt mängd kalorier utefter ens mål är avgörande för att nå dit man vill. Är ditt mål att gå upp i vikt bör du äta mer kalorier än du gör av med, vill du bibehålla din vikt bör du äta lika många kalorier du gör av med, vill du däremot gå ned i vikt bör du ligga på ett kaloriunderskott. Oavsett vad ditt mål är kan en kalorisnål sås eller topping vara ett alternativ att rekommendera! Inte nog med att de innehåller begränsat med kalorier så är de även ofta helt utan tillsatt socker, har låg fetthalt och smakar dessutom väldigt gott! Kalorisnåla såser och toppings är för alla, oavsett om du vill begränsa ditt intag av kalorier eller bara njuta av något gott!

Läs mer

Kategorier

Callowfit, 300 ml
Callowfit är en kalorisnål smaksättare till allt från sötsaker till hela ...
69 kr
Slender Chef Dressing, 350 ml
Slender Chef Dressing är såserna som kommer förgylla din dietmat!
49 kr
Walden Farms Syrup, 355 ml
Njut av den smakrika sirapen över en god glass eller varför inte i en smoothie eller p&#...
49 kr
PB2 Foods Powdered Peanut Butter, 184 g
Detta utsökta jordnötssmör i pulverform innehåller hela 85% mindre kalorier &#...
79 kr
Nicks Steviadroppar, 50 ml
Steviadroppar att söta ditt te, kaffe, kvarg eller varför inte din bakningsmix med.
59 kr
PB2 Foods Powdered Almond Butter, 184 g
Detta utsökta mandelsmör i pulverform innehåller hela 90% mindre kalorier än "...
149 kr
Bodylab Proteinella, 250 g
Bodylab Proteinella är ett unikt pålägg som föryller allt från gröt ...
49 kr
PB2 Foods Powdered Peanut Butter, 454 g
Detta utsökta jordnötssmör i pulverform innehåller hela 85% mindre kalorier &#...
179 kr
Nicks Fiber Syrup, 300 g
Älskar du också sirap på dina pannkakor men vill inte äta socker?...
69 kr
Nicks Use Like Sugar, 300 g
Precis som det låter, smakar och används exakt som socker.
59 kr
Köp!
Info
HealthyCo Proteinella, 400 g
Proteinella från Healthyco är ett nyttigare alternativ till vanlig nötcreme, då...
59 kr
HealthyCo Proteinella, 200 g
Proteinella från Healthyco är ett nyttigare alternativ till vanlig nötcreme, då...
35 kr

Köp nu. Betala senare med Klarna.