Scitec Nutrition Multi Pro Plus, 30 packs | T-Shirts - Kosttill
Scitec Nutrition Multi Pro Plus, 30 packs i gruppen Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler hos Tillskottsbolaget (SCITEC5241)
Scitec Nutrition Multi Pro Plus, 30 packs
Scitec Nutrition Multi Pro Plus, 30 packs

Scitec Nutrition Multi Pro Plus, 30 packs

Betyg på Scitec Nutrition Multi Pro Plus, 30 packs i gruppen Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler hos Tillskottsbolaget
199 kr
Komplett vitamin- och mineraltillskott för både honom och henne!
Artnr: SCITEC5241
  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!

Produktinformation

MULTI PRO PLUS är en höghaltig multivitamin och mineral formel i ett pack med flera tabletter/kapslar som är baserad på vår 2013 MEGA DAILY ONE PLUS multivitamin kapslar. MULTI PRO PLUS är vår avancerade multivitamin och mineral formel som i sig själv innehåller 25 ingredienser (plus extra funktionerna av MULTI PRO PLUS)!

Den har en hög dos vitamin B-komplex och Vitamin C, plus viktiga mineraler som magnesium, selen och zink. Vitamin C bidrar till normal funktion hos immun och nervsystem, och till reducering av trötthet och utmattning. Det hjälper också till att upprätthålla normal funktion hos immunsystemet under och efter intensiv träning (de gynnsamma effekterna uppnås vid ett dagligt intag som överstiger det rekommenderade dagliga intaget av Vitamin C med 200 mg)!

Vitamin B2 bidrar till upprätthållandet av normal syn och normala röda blodkroppar. Folat bidrar till normal aminosyre syntes.

MULTI PRO PLUS innehåller 250 % av det Rekommenderade Dagliga Intaget av Vitamin D3! Vitamin D bidrar till upprätthållandet av normal muskel och immunsystem funktion, och till normal absorption/utnyttjande av kalcium och fosfor.

Zink bidrar till normal fertilitet, reproduktion och till upprätthållandet av normala testosteron nivåer, och också till normal makronärings metabolism.

Magnesium bidrar till normal funktion hos nervsystemet: neurotransmission och muskelkontraktion inklusive hjärtmuskelns; och också till normal protein syntes och till upprätthållandet av normal benmassa och tänder.

Selen bidrar till normal spermatogenesis, till normal sköldkörtelfunktion och till upprätthållandet av normalt hår och naglar.

MULTI PRO PLUS har dessutom en Omega-3 och Lecitin mjukgelkapsel, Co Q10, Polyfenol rikt Vindruvskärne extrakt och är också berikat med Lutein!

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.

Kundomdömen

Se fler varor

Scitec Nutrition Jumbo Pak, 44 packs
Scitec Nutrition Jumbo Pak är ett kraftfullt mineral- och multivitaminpaket!
349 kr
Scitec Pure Form VEGAN PROTEIN, 450 g
Veganskt protein naturligt sötat med stevia!
199 kr

Andra köpte även

HeltÄrligt Proteinbar, 55 g
Äntligen är den här - proteinbaren som är baserad på svenska ägg!
20 kr
 SOLID Nutrition ZMA, 90 caps
SOLID Nutrition ZMA innehåller de livsviktiga mineralerna magnesium och zink i lättuppta...
159 kr
Sportlab PRO 17-Dione, 90 caps
25
Få en torrare och hårdare look med PRO 17-Dione från Sportlab!
299 kr 399 kr