Flaskor & Shakers - Tillbehr
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Flaskor & Shakers

Flertalet kosttillskott, så som proteinpulver, aminosyror och Pre Workout behöver blandas med vätska vid användning. Vid dessa tillfällen är det perfekt att ha en shaker eller vattenflaska till hands! Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du ett brett utbud av såväl simpla vattenflaskor som innovativa shakers. Här hittar du bland annat våra egna Tillskottsbolaget shakers i olika färger, Smartshakes smarta shakes med behållare undertill och metall-shakers som håller både värme och kyla.

Tillskottsbolaget Shaker, 700 ml
Snygg, robust & rymlig shaker av hög kvalitet! Perfekt att blanda till exempel PWO, amino...
49 kr
SmartShake Slim, 500 ml
SmartShake Slim - en precis lagom stor shaker med en smidig, snygg & praktisk design! Finns i ...
89 kr
Better Bodies Fulton Bottle
Exklusiv vattenflaska i rostfritt stål, ett hållbarare alternativ!
199 kr
Tillskottsbolaget Pillerdosett
26
Smidig, stilren och praktisk pillerdosett med 5 fack för förvaring av alla dina kapslar ...
29 kr (39 kr)
Kp!
Info
SmartShake Original2GO, 600 ml
SmartShake Original2Go - möjligheternas shaker, perfekt för dig som vill ha en rymlig, s...
109 kr
SmartShake Original2GO ONE, 800 ml
SmartShake Original2GO ONE - en rymligare shaker, perfekt för dig som vill ha en rymlig, stil...
109 kr
JNX Sports The Curse Skull Shaker, 700 ml
Snygg, robust & rymlig shaker av hög kvalitet! Perfekt att blanda till exempel PWO, amino...
119 kr
Kp!
Info
Gorilla Wear Water Jug, 2,2 L, black
Säkerställ vätskebalansen under träningspasset med Gorilla Wear Water Jug p...
179 kr
Kp!
Info
Smartshake Reforce Stainless Steel, 900 ml
En snygg, hållbar & tålig shaker från Smartshake, i rostfritt stål. Tack v...
179 kr
Smartshake Revive, 750 ml
Smartshake Revive - nästa generation av shakers, den är lätt att hålla i och b...
149 kr
Nordic Training Gear Shaker, 700 ml
Helsvart, stilren & populär shaker från Nordic Training Gear som rymmer upp till 700...
59 kr
Metalshake, 900 ml
Metalshake är en hållbar, praktisk & snygg shaker - i metall! Tack vare att den ...
349 kr
Smartshake DC Comics Reforce Stainless Steel, 900 ml
En snygg, hållbar & tålig shaker från Smartshake, i rostfritt stål. Tack v...
199 kr
Fairing Jug, 2,2 liter
Fairings nya Jug är på hela 2.2 liter vilket innebär att du slipper tänka p...
149 kr
Smartshake DC Comics LITE, 800 ml
Shaker av högsta kvalitet från Smartshake, här med superhjältemotiv! Shakern r...
109 kr
Smartshake Revive Storage - 3-pack
Vissa saker ska inte blandas direkt. Med Revive Storage kan du fördela dina tillskott i de ol...
109 kr
MetalShake, 600 ml
Metalshake är en hållbar, praktisk & snygg shaker - i metall! Tack vare att den ...
349 kr
5% Nutrition Shaker, 700 ml
Snygg shaker från Rich Piana´s 5% Nutrition! Perfekt att blanda till exempel PWO, aminos...
199 kr
Better Bodies Shaker, 0,8L (Black)
BB Shaker 0,8L – Högkvalitativ shaker från Better Bodies som är tillverkad av...
99 kr
Better Bodies Shaker, 0,8L (White)
BB Shaker 0,8L – Högkvalitativ shaker från Better Bodies som är tillverkad av...
99 kr
DY Nutrition Dorian Yates Signature Shaker, 700 ml
Dorian Yates Signature Shaker - 700 ml, högkvalitativ shaker med sil för optimal blandni...
99 kr
Redcon1 Shaker, black
Snygg Redcon1-shaker av hög kvalitet! Lätt och portablel samt rymmer hela 800 ml vä...
99 kr
Golds Gym Shaker, 600 ml
Gold´s gym Shaker är en kvalitetsshaker från det välkända varumärket...
99 kr
Universal Nutrition Shaker, 700 ml (Yellow)
Snygg shaker från hardcore-varumärket Universal Nutrition. Perfekt att blanda din PWO i!
99 kr
Universal Nutrition Animal Shaker, 600 ml
Snygg och stabil shaker från Universal Nutrition med de klassiska Animal-loggorna.
99 kr

Vad är skillnaden på en flaska och en shaker?

Skillnaden mellan en vanlig hederlig vattenflaska och en shaker är sättet de är uppbyggda på. En shaker består av flera olika delar du kan skruva isär medan en vattenflaska enbart består av en eller några fåtal och är väldigt enkel. Detta beror på att en vattenflaska är till för just vatten medan en shaker är till för att kunna blanda pulver i, så som proteinpulver, aminosyror och Pre Workout. Därav måste man kunna skruva isär shakern och diska de olika delarna mellan användningarna, för att hålla den fräsch och undvika oönskad lukt.

Vad ska man tänka på när man köper en flaska eller shaker?

Först och främst bör du se över syftet med varför du vill införskaffa en shaker eller vattenflaska. Är tanken att du endast skall använda den för att ha vatten i är en vattenflaska att föredra då den är väldigt simpel och funktionell. Vill du däremot kunna blanda BCAA, Whey, PWO eller andra kosttillskott i pulverform i den är en vattenflaska inte att föredra och du bör istället kika närmre på shakers. Har du beslutat dig för att du skall införskaffa en shaker finns det många alternativ och valmöjligheterna är enorma! Till exempel finns det de som har en eller flera behållare undertill där du smidigt kan förvara nödvändigheter så som nycklar, mynt eller smycken under träningspasset. Men ännu bättre är de för att förvara kosttillskott! Lägg ner önskad mängd av till exempel ditt proteinpulver i ena behållaren och kolhydraterna i den andra. När träningspasset sedan är avklarat skruvar du enkelt av behållarna och häller ner de i shakern med vatten, skakar om och dricker! Smidigare än så blir det knappast. 

Vad finns det för olika shakers?

Som tidigare nämnt finns det en mängd olika varianter på marknaden idag. Allt från färgglada och mönstrade till mer simpla enfärgare, stora till små, dyra till billiga. Till exempel finns det de där korken är lös och avtagbar, dessa hör oftast till den billigare prisklassen. Sedan finns det de där korken sitter fast i locket, något många uppskattar då de blir färre delar att hålla koll på och att tappa bort den lilla korken är omöjligt. Utöver dessa två varianter finns det shakers tillverkade av olika material. Majoriteten av alla shakers på marknaden idag är gjorda av plast, men på senare tid har även flertalet olika metallshakers och vattenflaskor introducerats på marknaden. En stor fördel med en shaher gjord av metall är att de håller kylan betydligt mycket bättre än en shaker av plast gör. Det finns till och med de metallshakers som kan hålla dryck varm i flera timmar, något som kan vara fördelaktigt kalla vinterdagar när man är på språng. Metallshakers är dessutom mycket mer hållbara sett ut en miljösynpunkt. Väljer du en sådan kan du räkna med att den håller i ur och skur!Till sist har vi även så kallade jugs. Jugs är varken en shaker eller vattenflaska, utan något av ett mellanting. Det som kännetecknar en jug är dess storlek och form. De rymmer oftast 1-3 liter vätska och är mer runda till formen. Är du törstig av dig eller dålig på att dricka under dagen eller dina träningspass? Då är en sådan perfekt för dig!

Måste man ha en shaker till proteinpulver?

Att ha en shaker till när man blandar sin proteinshake är absolut att föredra, men inget måste. Fördelen med en shaker är att den är speciellt framtagen för att blanda just kosttillskott i pulverform och därför har ett filter som förenklar blandningen. Tack vare detta slipper du oönskade klumpar av proteinpulver i din proteinshake! Värt att komma ihåg däremot är att ett proteinpulver kan användas på många fler sätt än i en proteinshake där det blandas med vatten eller mjölk. Du kan till exempel addera det i din smoothie som du gör i en mixer eller pannkakssmeten du vispar ihop. På så sätt slipper du oönskade klumpar och får en jämn fin konsistens, och ett riktigt gott mellanmål.

Vilken storlek på shaker?

Eftersom flertalet av kosttillskotten på dagens marknad gärna blandas i en shaker har utbudet växt. Idag hittar vi de i massvis av olika färger, storlekar och modeller. Det finns några ”standardmodeller” men också en hel uppsjö av varianter med speciella funktioner, avsedda för speciella tillfällen eller individer.Beroende på vad du ska ha din till kan du först och främst behöva en viss storlek. Ska du till exempel blanda en gainer eller annan återhämtningsdryck behöver du en stor variant som rymmer minst 700ml, detta då dessa kosttillskott kräver mycket pulver och vätska. Om du däremot ska använda den till att blanda aminosyror (BCAA eller EAA) eller PWO (pre-workout) till exempel, ja då kan en mindre variant räcka. Det finns de som rymmer så lite som 3-500 ml, men som räcker gott och väl till exempelvis PWO. Sedan finns det de riktigt stora, så kallade jugs. De rymmer ofta 1-3 liter och är populära att ha vatten i eller till och med blanda aminosyror i. Bra om du har svårt att få i sig tillräckligt med vatten om dagarna eller är trött på att ständigt fylla på vattenflaskan under träningspasset.

Varför använda en shaker?

En shaker, i gymvärlden, är en must-have och det är inte ovanligt att skåpen i köken där hemma svämmar över med dessa plastflaskor. Men varför använder man ens en shaker? Och varför har många så himla många? Jo. Till skillnad från en vattenflaska eller liknande, består de av flera delar som alla går att ta i sär. På så sätt kan du enkelt komma åt och diska de mellan användningarna, något som ofta behövs då proteinshakes och liknande kan ha en tendens att få de att lukta illa om de inte sköljs ur. Detta är också varför det är vanligt att ha en drös shakers hemma, samt eftersom de ofta lätt kommer bort.

Ytterligare en anledning är just för att undvika klumpar i proteinshakes, som ofta är det primära användningsområdet för denna typen av flaska. Tack vare det fina filtret slås alla klumpar i drycken bort när du skakar den! Bra va?

Köp nu. Betala senare med Klarna.