Testobooster - Köp testosteronhöjare online - Tillskottsbolaget
Testobooster
Testosteron, det så kallat manliga könshormonet, spelar en avgörande roll inte minst när det kommer till mannens vitalitet och allmänhälsa. Det är som vi alla vet också avgörande för muskeluppbyggnad och detta gäller kvinnor i samma utsträckning som män. Normala testosteronnivåer är en grundförutsättning för att vi ska få någon avkastning överhuvudtaget på vårt slit inne på gymmet, och kan vi dessutom se till att ge detta hormon ytterligare en knuff kan det leda till riktigt imponerande gensvar.

Köp testobooster hos Tillskottsbolaget

Naturligt höga testosteronnivåer är A och O för alla män då det på många sätt påverkar välbefinnandet i allmänhet, självförtroendet, styrka, muskeltillväxte, återhämtningsförmåga och även libido. Med åren sjunker dock kroppens egna produktion av detta hormon och det finns ett flertal sätt på vilka man kan komma tillrätta med detta på naturlig väg. Värt att ha i åtanke är att även andra faktorer, vid sidan av åldrande, också kan inverka negativt på testosteronproduktionen.

I träningsvärlden har så kallade testoboosters kommit att bli eftertraktade prestationshöjare. Detta tack vare dess muskeluppbyggande och, icke att förglömma, hälsofrämjande egenskaper.


Vad är testosteron?

Ett av de mest potenta anabola hormon som bildas i kroppen är testosteron. Dess funktion i musklerna är inte bara anabol (uppbyggande) i och med att det stimulerar proteinsyntesen utan också antikatabolt (katabolt - nedbrytande) då det förhindrar proteinnedbrytning.
Testosteron är ett könshormon som i första hand bildas i testiklarna men även i äggstockarna hos kvinnor. Det kallas ofta för det “manliga” könshormonet och detta eftersom män har ungefär tio gånger så höga testosteronnivåer som kvinnor. Det är under puberteten som män, eller pojkar, på riktigt går om det andra könet. Det är då mannens könsorgan, muskelmassa och röst utvecklas.
Testosteron produceras inte enbart i testiklarna hos män utan även i andra vävnader i kroppen, dock i huvudsak som en biprodukt vid produktionen av andra hormon. Hos såväl män som kvinnor bildas testosteron också i binjurarna.

Testosteronnivån är som allra högst i 20-årsåldern och börjar avta redan vid 30. Efter detta ses en stadig nedgång och redan vid 40 års ålder kan en del känna av vissa symptom, bland annat att det blir svårare att både bygga muskler och hålla vikten, att sexlusten till viss del avtar och att humöret börjar svaja.
Även om denna nedgång är ett naturligt inslag i åldrande finns det även andra faktorer som kan spela in. Livsstil och förekomst av vissa sjukdomar, till exempel hjärt-kärlsjukdom, reumatism och depression, kan ha tydligt negativ inverkan på testosteronproduktionen.

Vanliga tecken på lågt testosteron
- Svårare att hålla sund vikt (övervikt)
- Svårare att bibehålla och bygga ny muskelmassa
- Brist på motivation
- Nedstämdhet och depression
- Lägre självförtroende
- Minnessvårigheter
- Försämrad erektionsförmåga
- Minskad sexlust
- Ihållande trötthet och utmattningskänslor

Hur fungerar testoboosters?

När vi talar om testoboosters syftar vi på precis det som namnet avslöjar: tillskott som ämnar höja testosteronnivåerna. Beroende på hur låga dina nivåer är finns det olika tillskott som fungerar olika bra, men ett särskilt populärt tillskott är Tribulus. Detta kan du läsa mer om här.  
I allmänhet är de flesta testosteronhöjande tillskotten örtblandningar och de är alla till för att ge dig den där extra knuffen som kan ta din fysik till nästa nivå. Detta gör de genom att öka kroppens naturliga produktion av testosteron, vilket i nästa steg bidrar till ökad prestation, muskeluppbyggnad och ökad sexuell funktion.


Finns det några kända biverkningar?

När man har att göra med hormoner är det alltid viktigt att vara aktsam. Särskilt kvinnor bör tänka efter både en och två gånger innan de börjar laborera med sina testosteronnivåer. Generellt bör man också se till att vara på det klara med att det faktiskt är i testosteronproduktionen man brister innan börjar köpa på sig massa tillskott. Att ta sig an bekymren från fel håll kan nämligen ge upphov till problem snarare än att lösa dem.
Testosterontillskott är inget hokuspokus och sannerligen inte något slags doping. De är ofarliga om de intas enligt tillverkarnas föreskrifter. Värt att ha i åtanke är dock att överdriven och utdragen supplementering med testosterontillskott kan inverka negativt på kroppens egen förmåga att producera hormonet ifråga – vilket står i direkt konflikt med supplementeringens syfte från allra första början.
Läs mer
Sportlab Androgenic Testo Growth, 120 caps
29
Riktigt populär testobooster från Sportlab!
249 kr (349 kr)
Pharmafreak Anabolic FREAK, 96 caps
54
Anabolic Freak är en Testo Booster från Pharma Freak och är ett kosttillskott som s...
199 kr (429 kr)
Redcon1 Muscle Building Stack
15
Komplett muskelbyggar-paket från Redcon1.
1099 kr (1298 kr)
Swedish Supplements Man Maker, 90 caps
28
Swedish Supplemets har tagit fram ett särskilt tillskott för män. Kombinationen av ...
279 kr (389 kr)
Redcon1 Boom Stick, 270 caps
20
Potent och naturlig testobooster från Redcon1.
559 kr (699 kr)
SNS Biotech Testex 250, 120 caps
38
Testex 250 är en naturligt effektiv testosteron- och proteinsynteshöjare från ...
249 kr (399 kr)
Swedish Supplements T-Power, 200 caps
Swedish Supplements T-power - vår mest sålda testobooster!
399 kr
Chained Nutrition The Ultimate Test, 168 caps
The Ultimate Test är en muskelökare tillverkad för atleter som inte vill kompromiss...
499 kr
Scitec Nutrition HOS (Hormone Optimization System)
Komplett muskelökningspaket från Scitec Nutrition!
499 kr
AK-47 Labs Get The Strap, 120 caps
Komplett testobooster med kliniska doser för optimala hormonnivåer!
349 kr
Elit Nutrition Testo Pro, 120 caps
TESTO PRO - Naturlig testobooster. Testo PRO innehåller en blandning av olika naturliga ingre...
379 kr
Scitec Nutrition T-360, 108 caps
Naturlig testosteronbooster som kan ge dig ökad muskeluppbyggnad och prestationsförm...
279 kr

Köp nu. Betala senare med Klarna.