PWO-Dryck - Kp drycker frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

PWO-Dryck

PWO (Pre-Workout) är ett samlingsnamn på de omåttligt populära kosttillskott vars huvudsakliga syfte är att öka prestationsförmågan under träning, ge motivationen en ordentligt skjuts samt bidra till ökat muskelpump. Tillskottet ifråga finns på marknaden i olika former, vanligast är pulver som du själv blandar med vatten men för dig som vill kunna ta med dig din PWO när du är på språng eller bara vill slippa blanda den själv finns det färdiga PWO-drycker! De fungerar på precis samma sätt som en PWO men är betydligt smidigare att ta med sig. Köp din PWO-dryck hos Tillskottsbolaget!
Swedish Supplements Fucked Up RTD, 330 ml
Drickan som är lika starkt doserad som läskande god!
25 kr
NOCCO PWO, 250 ml
NOCCO PWO är framtagen för att intas innan träning för att öka prestation...
25 kr
24 x Swedish Supplements Fucked Up RTD, 330 ml
25
Drickan som är lika starkt doserad som läskande god!
449 kr (600 kr)
Swedish Supplements Fucked Up Shot, 100 ml
Fucked Up Joker! Nu i ”Headshot” edition – ger en brutal hästspark av energ...
25 kr
Redcon1 Fubar, 89 ml
En energishot utöver det vanliga!
35 kr
DY Nutrition #M6Teen Liquid PWO, 60 ml
En rejäl PWO i välsmakande shot-format.
25 kr
12 x DY Nutrition #M6Teen Liquid PWO, 60 ml
34
En rejäl PWO i välsmakande shot-format.
199 kr (300 kr)
12 x Redcon1 FUBAR, 89 ml
17
Mixa din låda med Redcon1 FUBAR till extra bra pris!
349 kr (420 kr)
16 x Swedish Supplements Fucked Up Shot, 100 ml
13
16-pack av Swedish Supplements Fucked Up Shot, ger dig massor med energi i en smidig, färdigd...
349 kr (400 kr)
24 x NOCCO PWO, 250 ml (Blue Raspberry)
25
NOCCO PWO är framtagen för att intas innan träning för att öka prestation...
449 kr (600 kr)
24 x NOCCO PWO, 250 ml (Cherry)
25
NOCCO PWO är framtagen för att intas innan träning för att öka prestation...
449 kr (600 kr)


Köp PWO-Dryck hos Tillskottsbolaget

Vad är en PWO-dryck?

En PWO-dryck är en färdigblandad version av det prestationshöjande kosttillskottet Pre-Workout och fungerar på precis samma sätt. Ingredienserna varierar något mellan de olika produkterna men i stora drag innehåller de flesta koffein, aminosyran beta-alanin och ibland även arginin, kreatin och olika vitaminer. Det primära syftet med en PWO-dryck är likt en vanlig Pre-Workout att öka prestationsförmågan under träningspasset, helt enkelt att växla upp både vad gäller faktisk muskelkapacitet samt förmågan att hålla fokus. Det senare är helt grundläggande för att du på riktigt ska lyckas ro ett tungt styrkepass i hamn att din mentala energi är på topp och ditt fokus knivskarpt. Detta kan en PWO-dryck hjälpa dig med tack vare dess välavvägda sammansättning av prestationshöjande ingredienser.

Koffein

Den vanligaste ingrediensen i en PWO-dryck, och även den som man gjort flest studier på, utgörs av koffein. Detta är ett centralstimulerande medel och den forskning som har bedrivits på området visar enhälligt att koffein kan leda till förhöjd prestationsförmåga en kort stund efter intag. Detta visar sig främst i ökad vakenhet och förbättrat fokus. Det är med andra ord direktverkande och koffeinbaserade preparat bör därför intas 30-60 minuter innan aktivitet för att åtnjuta maximal effekt.

Kreatin

Många PWO-drycker innehåller också kreatin, men till skillnad från koffein är detta ett preparat som i huvudsak tas i bunkrande syfte, det vill säga dagligen under en längre period i syfte att se till att kroppens kreatinfosfatdepåer är ordentligt påfyllda. Även i detta ämne finns det en förkrossande mängd studier som alla kunnat påvisa kreatinets positiva effekt på vår förmåga att utföra fysiskt arbete.

Beta-alanin och arginin

Till de två vanligast förekommande aminosyrorna i en PWO-dryck hör beta-alanin och arginin. Det vi i dagligt tal kallar för “muskelpump” är ett resultat av ökad blodcirkulation och sedermera blodförsörjning till musklerna, vilket är en mekanism som styrs av bland annat kväveoxid, vilket ombildas från aminosyran arginin.
Beta-alanin bidrar också till denna känsla av tryck i muskulaturen, men främst är denna aminosyra känd som den som leder till en stickande känsla i huden. Detta är en helt ofarlig bieffekt.

När bör man dricka en PWO-dryck?

En PWO-dryck skall drickas innan träningspasset, detta för att kunna träna hårdare och därigenom få ut maximalt av träningspasset även på längre sikt. Att dricka en PWO-dryck innan varje träningspass är dock inte att rekommendera då detta försätter kroppen i stress och effekten dessutom till slut kan utebli. Inta dina prestationshöjande drycker istället vid de tillfällen då du känner dig lite småtrött och har som störst behov av en energiboost.

Det finns ingenting som säger att PWO-dryck är kompatibelt endast med styrketräning. Dessa tillskott innehåller ofta ämnen som kan vara gynnsamma även i andra sammanhang, uthållighetsträning i form av löpning är ett bra exempel på detta. Håll särskilt utkik efter koffeinbaserade tillskott om du är ute efter att öka din uthållighet. För dig som upplever att träningen går i stå och har gjort så alldeles för länge kan detta vara lösningen på hur du tar dig ifrån din träningsplatå. Ökad prestation och märkbara resultat är trots allt vad vi alla behöver för att kunna hålla motivationen på önskad nivå.

Köp nu. Betala senare med Klarna.