Köp SNS Biotech Plasma VX, 450 g hos | Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla köp!
SNS Biotech Plasma VX, 450 g i gruppen Tema / Glutenfria Kosttillskott hos Tillskottsbolaget (SNSBIOTECH7433)
SNS Biotech Plasma VX, 450 g

SNS Biotech Plasma VX, 450 g

SNS Biotech Plasma VX, 450 g

Artnr: SNSBIOTECH7433
PLASMA VX – Kungen av maximal pump och prestanda!
Betyg på SNS Biotech Plasma VX, 450 g i gruppen Tema / Glutenfria Kosttillskott hos Tillskottsbolaget
Betyg på SNS Biotech Plasma VX, 450 g i gruppen Tema / Glutenfria Kosttillskott hos Tillskottsbolaget
Smak: 
Antal: 

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillfälligt slut

  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!
Fri frakt över 500kr!
Bonusprodukter i kassan!
Poäng på alla dina köp!
PLASMA VX – Kungen av maximal pump och prestanda!

Se fler varor

Produktinformation

SNS Biotech är mycket stolta över att introducera vad vi anser är ”den mest avancerade stimfria Pre-Workout produkten på kosttillskottsmarknaden” PLASMA-VX. Den unika blandningen har noggrant utformats för att slå alla rekord för en stim-fri Pre-Workout-produkt. Vi på SNS Biotech strävar alltid efter att ge idrottare de bästa produkterna på marknaden och ge en ”wow”känsla när man använder dom, därför lägger vi extra mycket krut i forskningsarbetet för att skapa bästa effekt och resultat av den slutliga produkten. PLASMA-VX-projektet startade för många år sedan som forskningsprojekt då atleter som använde HEMOPUMP ville använda en stimfri produkt under off-stim perioder.

För att skapa den optimala, stim-fria pre-workoutprodukten PLASMA-VX där vi ville ha extrem muskelenergi, pump och uthållighet behövde vi först kreatin eftersom det är en viktig ingrediens för snabb muskelenergi.
Naturligt kreatin produceras naturligt i lever, njurar och bukspottkörtel. Därifrån hittar den ut till musklerna där den användas som energi.
Syntetiskt kreatin är dock inte optimalt då det löser sig dåligt i vatten och därför valde vi att använda Tri-Kreatinmalat då den versionen har bättre upptag i kroppen. Den består av tre kreatinmolekyler och en äppelsyramolekyl, som var och en är bundna till varandra. Äppelsyramolekylen ökar upptaget av kreatinet i kroppen och hjälper cellmetabolism, energiproduktionen samt minskar muskeltrötthet snabbare och mer effektivt. Så genom att använda Tri-Kreatinmalat istället för Kreatinmonohydrat accelererar du produktionen av adenosintrifosfat, som hjälper muskelenergi, tillväxt och muskelsammandragning.

För att ge bästa förutsättning för maximal pump har vi använt en kombination av citrullin och glycerolmonostearat med 1:1 ratio, totalt 6 000 mg per servering av den blandningen finns i Plasma VX för att ge massiv pump som slår det mesta. Glycerolmonostearat har också visat sig vara fördelaktigt för att öka aerob och anaerob prestation.

Aminosyrorna L-Glutamin och L-Alanine spelar också en viktig roll i stimfria PWO:n PLASMA-VX. L-Glutamin har tillsatts främst för att förbättra de totala kvävenivåerna, mindre trötthet under reps och muskelåterhämtning med mindre muskelömhet. L-Glutamin kallas också för ”The Master Amino Acid” pga att en generell hög nivå av L-Glutamin styr upptaget av övriga aminosyror. Så om du har en låg nivå av Glutamin så kommer du inte kunna ha ett högre upptag av övriga aminosyror. Högt Glutaminintag stimulerar också immunförsvaret och produktionen av tillväxthormon.

L-Alanin spelar också en viktig roll då den är aktiv i många metabola processer och ger energi till dina muskler, hjärna och centrala nervsystemet. L-Alanin kan också hjälpa till att behandla trötthet, lågt blodsocker (hypoglykemi), högt kolesterol, förstorad prostata och leversjukdom då den hjälper levern att avgifta blodet.

Varje portion PLASMA-VX innehåller också en buffrad version av vitamin C, kalciumaskorbat. Den är fördelaktig eftersom det är en basisk version (mild för din mage) och fungerar som en kraftfull antioxidant och förbättrar immunförsvaret. Varje portion innehåller 200 % av den dagliga rekommendationen av buffrad vitamin C. Zink och Magnesium har tillsatts för att förbättra de naturliga testosteronnivåerna och återhämtningen.

Man allt detta var inte nog, vi kände att ska vi släppa en stim-fri PWO så behöver vi något som gör att den sticker ut ordentligt från mängden.
Vi gjorde många tester med de traditionella ingredienserna men det var alltid något som vi tyckte saknades. Eftersom vi inte var helt nöjda så fortsatte vårt labbarbete vilket slutligen gav resultat och vi tillsatte vår nya förening, Inositol-infused AAKG. Inositol är en förbisedd ingrediens i sporttillskottsindustrin men det har många fördelar för den aktiva idrottaren och i kombination med L-Arginine Alpha Ketoglutarate blir det en superenergiförening. I grund och botten stöder Inositol kroppens normala insulinbearbetningsmekanismer, Insulin är ett hormon som tillverkas av bukspottkörteln och släpps ut i blodomloppet vilket gör att cellerna kan ta upp glukos (socker) och producera energi. Enkelt utryckt: när Inositol åtföljs av kväveoxid hjälper det blodkärlen att slappna av samt öka blodcirkulationen och därigenom förbättrar transporten och maximerar effekten, resultatet är maximal ökning av energi och prestanda. Den här föreningen påverkar alltså alla ingredienser i PLASMA VX och optimerar resultatet och effekten. Förbered er på något utöver det vanliga! PLASMA VX the Ultimate Stim-Free PWO with Inositol-infused AAKG

Om du letar efter stim, använd PLASMA-VX i kombination med vår superkoncentrerade HemoPUMP eller RazoreX för förbättrad fokus och energi.

Portionsstorlek: 1 skopa (ca 15g)
Portioner per burk: 30 st.
Doseringsanvisningar: 
1 skopa blandas med 3-4 dl. vatten. Intas cirka 30-40 minuter innan träning.

Näringsvärde

Per 15g (portion)

Per 100g

Vitaminer

 

 

Vitamin C (askorbinsyra)

160 mg (200%)

1066 (1332%)

Mineraler

 

 

Magnesium (oxid)

80 mg (22%)

532 mg (147%)

Zink (citrat)

22 mg (220%)

146 mg (1466%)

 

 

 

L:Citrullin DL-Malat 2:1

3 g

20 g

Glycerol Monosterat

3 g

20 g

Tri-Kreatin-Malat

2 g

13,3 g

L-Glutamin

1,5 g

10 g

L-Alanin

1 g

6,7 g

Inositol L-Arganin AKG

1 g

6,7 g

 

Övriga ingredienser: Aromer, surhetsreglerare (citronsyra, äppelsyra), Antiklumpförebyggande (mikrostallin cellulosa, tri-kalciumfosfat), sötningsmedel (acelsulfam-K, sukralos, erytriol) färgämne (riboflavin)

Kosttillskott bör inte användas som substitut för en varierad och balanserad kost.

Recensioner
Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du får alltid din beställning fraktfritt när du handlar för över 500 kr. Handlar du för under 500 kr så kostar frakten endast 49 kr. Din beställning levereras till närmsta postombud och levereras av PostNord.

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med Klarna. Du kan t.ex. välja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalsätten har några extra avgifter och du kan dessutom välja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Poäng på dina köp.

Hos oss får du alltid poäng på alla dina köp - dessa poäng kan du sedan använda för att köpa nya produkter
Genom att samla poäng kan du få upp till 5% återbäring på allt du handlar - med andra ord lönar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och träningstillbehör hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Andra köpte även

Reign Energy, 500 ml
Reign Energy är en ny funktionell dryck som är sockerfri och innehåller hela 200 mg...
25 kr
Goodlife Proteinbar, 50 g
En proteinbar som fungerar perfekt som mellanmål när som helst under dagen!
15 kr
Mutant Core Series ZM8+, 90 caps
25
Mutant ZM8+ är bland dem bästa ZMA på marknaden. Perfekt för förbätt...
149 kr (199 kr)
Köp!
Info
SOLID Nutrition Casein, 750 g
100% micellärt kasein med utsökta smaker! Dessutom tillverkat i Sverige, på svenska...
249 kr
Sportlab Androgenic Testo Growth, 120 caps
29
Riktigt populär testobooster från Sportlab!
249 kr (349 kr)
Köp!
Info

Köp nu. Betala senare med Klarna.